Рівне:

Створення та просування сайтів

Украв «Україну» - підмітай вулиці

Рівненська область 03-лют, 2012, 11:079 prov 864
За крадіжку велосипеда млинівчанин отримав сто годин громадських робіт, які він наразі відпрацьовує в житлово-комунальному підприємстві «Млинівське» та прибирає вулиці райцентру.
На початку вересня минулого року в чергову частину райвідділу надійшла заява 24-річного млинівчанина Сергія, про крадіжку невідомою особою його велосипеда «Україна», який він залишив поблизу магазину «Голд», що розташований на території автовокзалу райцентру.
В той день з 8-ої години ранку Сергій разом із своїм другом здійснювали ремонтні роботи в одному з магазинів розташованих на території автостанції Млинів. На роботу, як завжди, він приїхав велосипедом, який поставив неподалік. Захопившись роботою він і не помітив як його транспортний засіб безслідно зник. Про прикру крадіжку він повідомив у міліцію. Велосипед дільничні інспектори знайшли того ж дня. Вони обійшли навколишні двори, ретельно їх оглядаючи, і біля одного із сараїв побачили схожий на викрадений транспортний засіб. Пізніше встановили і злодія. Ним виявився 56- річний Володимир, житель райцентру, який прийшовши на автостанцію в пошуках випивки побачив «нечійний» велосипед. Переконавшись, що ніхто не бачить, він взяв його та й «припаркував» біля свого сараю. Володимиру дуже хотілось випити. Тож він заходився шукати «майбутнього володаря» велосипеда, котрий запропонує за «Україну» хоча б сотню гривень. Дільничні інспектори, в полі зору яких вже давно перебував Володимир, «зламали» його плани. Вони добре знали, що Володимир неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності та за фактом було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінально кодексу України (Крадіжка).
Справу було направлено до суду, – повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Млинівського РВ УМВС підполковник міліції Олександр Михальчук. – Наразі Млинівський районний суду виніс рішення відносно Володимира про відпрацювання останнім сто годин громадських робіт.
Потерпілий Сергій, та й всі мешканці Млинова, відтепер частенько бачитимуть Володимира у поті чола працюючого на громаду.
Про це Провінційці повідомляє Олена ВІШНЯКОВА, Млинівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору