Рівне:

Створення та просування сайтів

Розбійник сидітиме чотири роки за ґратами

Рівненська область 15-бер, 2012, 12:219 prov 949
У листопаді торік в тихому, невеличкому селищі Млинів відбулася подія, звістка про яку сколихнула жителів райцентру. На території автостанції пляшкою по голові волинянин вдарив вчительку однієї з шкіл Млинівського району та, вихопивши сумку, намагався втекти.

Того вечора на автостанції селища 35-річний Петро, перебуваючи напідпитку, помітив жінку, яка відійшла від освітленої території автостанції. Чоловік вирішив скористатись тим, що поблизу нікого немає та вдарив її по голові скляною пляшкою з-під пива. Від удару жінка впала, а зловмисник тим часом вирвав з рук сумку та почав втікати.
Неподалік знаходились два жителі району 39-річний Володимир та 44-річний Віктор, які почувши крик прийшли на допомогу та затримали зловмисника до приїзду працівників міліції.
Потерпілою виявилась 28-річна Тамара, жителька району, яка чекала на рейсовий автобус, щоб їхати додому. В сумочці молодої жінки було майже 200 гривень та шкіряні рукавички.
Правоохоронці, прибувши на місце події, встановили особу злочинця. Ним виявився 35-річний Петро, житель Волинської області, який проживав у Млинові у співмешканки. Пізніше Петро пояснював, що на такий вчинок його наштовхнула оковита. До того ж він ніде не працює, а відтак і грошей катма. Крім того, чоловік вже мав досвід у кримінальних справах, оскільки вже був судимий у 2004 році за спробу зґвалтування, за що відбув покарання в місцях позбавлення волі майже сім років.
— За частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій) було порушено кримінальну справу, санкцією якої передбачено до семи років позбавлення волі, – зазначив начальник Млинівського РВ УМВС полковник міліції Валерій Романчук. – Нещодавно суд виніс рішення про позбавлення волі Петра на чотири роки.
Про це повідомила Олена ВІШНЯКОВА, Млинівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору