Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина відзначила день народження Юлії Тимошенко

Рівненська область 28-лис, 2011, 19:459 prov 1 044
У кожному районному центрі та місті 27 листопада активісти ВО «Батьківщина» та політичних партій, що входять до Комітету опору диктатурі, відзначили день народження лідера об’єднаної опозиції, екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.
У Рівному з цієї нагоди відбулося народне віче. На підніжжі пам’ятника Тарасу Шевченку, що на майдані Незалежності, влаштували імпровізовану сцену, на якій могли виступити зі словами вітання усі бажаючі. Привітати Юлію Тимошенко прийшли депутати, активісти та керівники міських і обласних організацій ВО «Батьківщина» Народного руху, Української народної партії, «Свободи», Партії реформи і порядок та інших. Всі виступаючі були єдині у своїх виступах: Тимошенко – єдиний політик, що здатен об’єднати людей навколо національної ідеї. Влада, яка боїться цієї ніжної, тендітної жінки, антиукраїнська, антинародна. Своє нелюдське обличчя олігархічно-кримінальні клани, що нині керують Україною, показали, коли винесли вирок Юлії Тимошенко за надуманими, сфальсифікованими справами. І дуже прикро, що у свій день народження лідер «Батьківщини» перебуває за гратами, відрізана від світу байдужими конвоїрами та міцними, глухими мурами. Й аби вона не почула слів вітань від своїх прихильників, її перевели углиб Лукянівського СІЗО. Чи це не свідчить про аморальність нашої влади? Дуже яскраво на віче у Рівному виступив письменник Гнат Ковальчук, який закликав усіх присутніх на майдані Незалежності, що в обласному центрі, відрити очі, а тим, хто продовжує вдома висиджувати перед телевізором, відірвати свої сідниці. Бо досить сподіватися на звично українське: «якось воно буде» та на тарілку з голубою облямівкою від цієї влади. Нам ніхто нічого не дасть, а лише забере все, до останньої нитки.
Цей виступ не залишив байдужим нікого, бо щирими та зболілими були слова патріота.
На закінчення віче, депутат Рівнеради від фракції «Батьківщина» Марія Конощук зачитала звернення, у якому міститься прохання до Посольств та парламентів усіх країн світу неухильно слідкувати за дотриманням українською владою конвенції з прав людини, зокрема, при розгляді справи Юлії Тимошенко в апеляційному суді, та вимога негайної відставки Президента України та розпуску Верховної Ради України і проведення дострокових виборів у зв’язку з тим, що ні Янукович, ні Верховна Рада не здатні вивести країну з соціальної, економічної та політичної кризи.
Прес-служба РОО ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору