Рівне:

Створення та просування сайтів

200 ЛІТРІВ ГАРЯЧОГО ЧАЮ РОЗДАЛИ АКТИВІСТИ БЛОКУ „НАША УКРАЇНА” ЛЮДЯМ, ЯКІ МЕРЗЛИ НА РІВНЕНСЬКОМУ МАЙДАНІ ЧЕРЕЗ ЗАПІЗНЕННЯ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО. ЇЇ ПЕРСОНАЛЬНИЙ ЛІТАК ЗАТРИМАВСЯ.

Україна і світ 09-лют, 2006, 09:549 prov 804
Приїзд Юлії Тимошенко 6 лютого зібрав на рівненському майдані Незалежності близько трьох тисяч люду. Власне, прихильниками БЮТу усіх присутніх на майдані вважати можна з великою натяжкою, про що свідчили майоріючі прапори СДПУ(о), Собору, Пори! та блоку „Наша Україна”.
Але і відданий екс-прем»єр-міністрові електорат, і активістів інших партій, і просто цікавих рівнян єднав страшний двадцятиградусний мороз. І якщо перших гріла щира любов до свого лідера, то інші із задоволенням частувалися гарячим чаєм від виборчого блоку «Наша Україна», який молодь у помаранчевих наметах безкоштовно розливала усім бажаючим. Особливу симпатію навіть серед присутніх на майдані БЮТівців намети «Нашої України» з чаєм завоювали приблизно на тридцятій хвилині запізнення Юлій Володимирівни.
Коли, нарешті, довгоочікувана гостя з»явилася, то навіть її стандартно-емоційна промова не викликала особливої реакції вже добряче змерзлих рівнян. Жодного скандування чи оплесків не було. Цікаво, як сприймали змерзлі шанувальники Юлії Тимошенко два потужних обігрівача, спрямованих так, щоб гріти виключно ноги лідера БЮТ.
ПРЕС-СЛУЖБА Рівненського регіонального виборчого блоку “Наша Україна”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору