Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині зять спалив тещі сарай

Хмельницька область 02-гру, 2011, 12:069 prov 949
У вересні на Хмельниччині одразу дві тещі «погоріли» через збиткування чоловіків своїх дочок. Одній колишній зять спалив сарай, іншій — дах на хаті.
У Ярмолинецькому районі 33-річний чоловік, одружившись, деякий час жив у приймаках. Спочатку все йшло як годиться, тим паче, що більше чоловічих рук у господі не було. Але теща час від часу була невдоволена зятем, провокувала сварки, а коли той насмілювався ще й у нетверезому стані з’являтися, гнала його геть із хати. Втручання у стосунки молодих не припинилися і після народження онуки, врешті, чоловік таки змушений був піти. Будь-які спроби повернути собі дружину припинялися активним супротивом її матері. Чоловік нічого більш розумнішого не знайшов, як напитися та підпалити їм сарай. На щастя, сусіди вчасно помітили вогонь та зупинили зловмисника. Працівники міліції притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за скоєне, а під час перевірки з’ясували, що він обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжок. Наразі проводиться розслідування.
Ще один приймак-невдаха з Хмельницького району теж потрапив до поля зору правоохоронців. Наживши двох дітей, чоловік постійно сварився з тещею, а потім і з жінкою. Перебуваючи напідпитку, він постійно приходив до колишньої родини «миритися», як правило, пізно ввечері. А одного разу жінку вдома не застав, «застукав» її на березі річки, де вона відпочивала разом з їх спільними друзями. Останньою краплею для нього стало ігнорування нею його як чоловіка. Він подався до оселі тещі та підпалив дах будинку, навіть не замислюючись, що там його діти. Але жінка у той час ще не спала, тож постраждати ніхто не встиг — хіба дах оселі. Сам палій зник з місця пригоди та певний час переховувався. Працівники міліції з’ясували місцезнаходження зловмисника та затримали. За ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує суворе покарання — від 3 до 10 років позбавлення волі.
Найлегше причину сімейних невдач перекладати на плечі чомусь ненависних багатьма тещ, аніж змінити власні поведінку та ставлення до подружніх обов’язків.


СЗГ УМВС України
в Хмельницькій області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору