Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині через непорозумінні з дружиною спалив тещину стодолу

Івано-Франківська область 05-лис, 2009, 12:489 Lobanovskiy 793
У Галицькому районі наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом умисного знищення майна. Йдеться про підпал господарської будівлі місцевої жительки 32-річним мешканцем Миколаївської області.
Про це повідомляє Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Як виявилося, чоловік приїхав на Прикарпаття кілька днів тому. Мав намір умовити свою дружину, яка повернулася до батьківської домівки в галицькому селі, поїхати з ним на Миколаївщину і ще раз спробувати, як мовиться, розпочати сімейне життя з чистого аркуша. Утім, молода жінка не піддалася його умовлянням та обіцянкам, відтак він перейшов до погроз. Спочатку молодик влаштував скандал у родині жінчиних батьків, ображав їх. Далі – більше: обіцяв у разі відмови дружини спалити будинок тещі, а її саму – позбавити життя. Коли ж переконався, що його погрози не дають очікуваного ефекту, агресивно налаштований «гість» вдався до дій. Пізно увечері зять облив бензином стодолу з сіном для худоби та підпалив її.
За попередніми підрахунками, сума заподіяних внаслідок пожежі збитків становить понад 10 тисяч гривень. Однак вчинок гарячкуватого чоловіка лише матеріальною шкодою не обійшовся – невдаха під час пожежі поранився і тепер перебуває на лікуванні в медичній установі. Тим часом вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Що ж до повернення після усього вище наведеного його дружини до спільного «сімейного вогнища», то зараз це видається ще менш ймовірним, аніж до його приїзду на Івано-Франківщину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору