Рівне:

Створення та просування сайтів

Данильчук — з житлом, молодь і собаки — без

Актуально 03-травня, 2007, 19:019 prov 1 479
На черговому засіданні депутати Рівнеради надали голові обласної ради Олександру Данильчуку безоплатно у приватну власність 1502 квадратних метри землі за рахунок земель запасу міськради. Причому ділянка знаходиться не де-небудь, а в досить вигідному місці Рівного – на вулиці Київській.

Саме там голова Рівненської облради планує побудувати власний будинок та вести особисте селянське господарство. Для вирішення цього питання на сесії депутатам навіть не знадобилося обговорення – вони відразу пристали на пропозицію.

Поміж тим, напередодні початку роботи сесії представники громадської організації «Опора» розповсюдили інформацію про розгляд і результати голосування із цього питання. Як повідомлялося у заяві „опорівців”, вони не заперечують законності цієї схеми, але вважають негідним державного мужа та небідної людини безкоштовно брати ділянки землі, гроші від продажу яких можна було б використати на соціальну допомогу тим, хто її справді потребує.

Разом із тим, народні обранці не підтримали пропозицію надати землю під житловий будинок для молоді, мотивуючи відмову тим, що ще й досі залишаються недобудованими будинки на Соборній. Рівненське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву звернулося до депутатів із проханням виділити ділянку площею 1435 квадратних метрів на вул. Струтинської, 4, щоб збудувати 32-квартирний будинок. Але значна частина міських депутатів вважає, що цю ділянку на Струтинської треба виставити на аукціон.

З волі депутатів залишилися без житла і рівненські собаки, на будівництво притулку для яких планувалося виділити ділянку землі, що на вулиці Млинівській, в оренду на 10 років. На сесії ця пропозиція не отримала депутатської підтримки. Питання вони вирішили відкласти на довивчення, зважаючи на скарги мешканців про напади собак на людей.

Марина ДАНИЛЮК

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору