Рівне:

Створення та просування сайтів

Чи будемо торгувати в неділю?

Актуально 05-травня, 2005, 14:439 prov 1 095
Здебільшого серед них представники партій патріотичного спрямування. Вони пропонують депутатам міськради зробити неділю вихідним днем на ринках. Але припинення торгівлі, на думку підприємців, принесе чималі збитки. Оскільки, за їхніми словами, основна кількість покупців приходить на ринки саме в неділю. Левова частина прибутку підприєців – це кошти селян, котрі здебільшого купують в неділю, бо в будні дні вони зайняті польовими роботами. Над вирішенням цього питанням саме зараз працюють рівненські депутати.
Народні обранці були неодностайними у своїх пропозиціях. Зокрема, присутній на сесії Рівненської міськради народний депутат України Сергій Олексіюк зазначив, що “ми повинні повернутись обличчям до людей у вирішенні цього питання”. Міський голова Рівного Віктор Чайка висунув пропозицію створити спеціальну групу, куди б увійшли “і ліві, і праві, і центристи”, і провести опитування серед працівників ринку на цю тему. Зі свого боку депутат міськради Юрій Вовк зазначив, що, як показує досвід, здебільшого у таких ситуаціях завжди “80 на 20 на користь базарників”. Тому у такому опитуванні мають брати участь не лише “ торгаші” та підприємці.
Конструктивну пропозицію з цього приводу висловив присутній на сесії депутат обласної ради Віктор Матчук. Він зазначив, що опитування мають проводитись незалежними експертами.
Питання наразі є невирішеним.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору