Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРО ЖЕЖУКА І ПОГАНІ ДОРОГИ

Актуально 17-сер, 2006, 12:379 prov 812
Очевидно, лише неочікувана недуга та підтримка колег БЮТівців врятува начальника Служби автомобільних доріг Федора Жежука від розгляду на сесії обласної ради питання про звільнення його з посади.
На сесії Рівненської обласної ради п’ятого скликання було заплановано заслухати звіт пана Жежука про стан доріг в області та ефективність використання бюджетних коштів на їх ремонт та утримання. Позаяк начальника Служби автомобільних робіт на сесії не було, цього не відбулося. Втім, питання депутати все-таки обговорювали. І багато із них сходилися на тому, що роботу Федора Жежука варто визнати незадовільною, а відтак звернутися до Міністерства транспорту і зв’язку з клопотанням про його звільнення.
Народні обранці говорили про недоліки в експлуатаційному утриманні автодоріг, неякісне виконання ремонтних робіт та невиконання приписів Державтоінспекції. А пеший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Жуковський навів статистичні дані, відповідно до яких 41% ДТП на Рівненщині стаються з вини Служби автомобільних доріг. Не зміг утриматися від коментарів і присутній на сесії народний депутат від Партії регіонів Павло Сулковськовський. Він підтримав пропозицію про звільнення Федора Жежука, зазначивши, що ця робота, очевидно, йому не під силу.
Поміж тим, звільнити пана Жежука депутатам не вдалося.Його підтримали представники фракції БЮТ, до якої він входить. БЮТівці вважають, що ініціювати звільнення людини в той час, коли вона перебуває у лікарняній відпустці, некоректно. З цією думкою погодилися і члени фракції УНП. Як результат, депутати вирішили взяти до відома звіт Федора Жежука і звернути увагу на окремі недоліки в його роботі, висловлені депутатами в ході розгляду цього питання.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору