Рівне:

Створення та просування сайтів

До дітей у гості з телевізором

Україна і світ 04-чер, 2009, 15:069 prov 989
Подарунки та святковий концерт чекали на вихованців Новоставського дитячого туберкульозного санаторію у День захисту дітей. І все це завдяки турботі народного депутата України від Блоку Юлії Тимошенко Юрія Прокопчука, керівника фракції БЮТ в Рівнераді Віталія Першогуби, депутата обласної ради від БЮТ Федора Жежука, голів обласної та міської громадських організацій “Жінки Батьківщини” Марії Конощук та Валентини Козиревич, місцевого підприємця Віктора Кривуна, голови Рівненської районної ради від БЮТ Миколи Свінтозельського.
Шановних гостей діти чекали давно. Всі гарно вбрані, з радісними та щирими посмішками вони сподівалися й вірили, що й цього разу представники БЮТ приїдуть до них з подарунками. Адже вже стало доброю традицією, що і народний депутат Юрій Прокопчук, і депутати-“бютівці” постійно дбають і допомагають у вирішенні нагальних проблем цього лікувального закладу. Навіть головний лікар санаторію Михайло Монастирський не соромиться зізнатися, що, дякувати Богу, він зустрів таких сердобольних людей, які завжди готові допомогти. Ось і цього разу дитячі сподівання виявилися не марними.
Народний депутат України Юрій Прокопчук привітав дітей зі святом, побажав їм головного – здоров’я. Ну а про решту нині турбується керівник українського уряду Юлія Тимошенко. Адже вона нині єдина, хто бореться з кризою, аби наші маленькі українці якомога менше відчували її вплив.
Після вітань Юрій Прокопчук озвучив перелік подарунків, які вони привезли для дітей. Тут не змогли стримати емоцій не лише діти, а й дорослі. Адже відтепер санаторій збагатів на телевізор, домашній кінотеатр, два тенісні столи, три волейбольні та два футбольні м’ячі, тенісні ракетки, набори для гри у бадмінтон. А Віталій Першогуба перерахував закладу одну тисячу гривень. Окрім матеріальних подарунків, на дітей цього дня ще чекали й різноманітні конкурси та концерт від “Жінок Батьківщини”. Переможці конкурсу “малюнок на асфальті” отримали грамоти та набори кольорових олівців з альбомами. А свої пісні для всіх без винятку дарувала лауреат Міжнародних пісенних конкурсів Настя Янцур.
У свою чергу, діти подарували гостям святковий хліб та безмежну вдячність. І прохання — обов’язково приїжджати ще.
Володимир ПОПИК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору