Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські нардепи організували оздоровчу поїздку до Ірландії

Останні новини 27-лип, 2009, 16:259 Lobanovskiy 950
В долі Максима Кіш з села Зірне, Анастасії Штиби з Березного, Лії Крот з Яблуневого та інших багато спільного і, на жаль, печального - вони позбавлені батьківської, материнської ласки і перебувають під опікою бабусь. Але нещодавно у їх житті трапилася і радісна подія – вони побували на оздоровленні і відпочинку в Ірландії. Цю поїздку через Благодійний фонд «Спасіння дітей України від Чорнобильської катастрофи» для групи дітей сиріт та дітей з малозабезпечених сімей з північних районів Рівненської області організували народні депутати Юрій Прокопчук і Сергій Кошин, які у Верховній Раді входять до фракції «Блоку Юлії Тимошенко». За умовами благодійної акції до складу групи входили діти, які ще жодного разу не бували за кордоном. Окрім того, діти ці мають проживати у сільській місцевості.
- Якби я не хотів, щоб на оздоровлення поїхали діти з Рівного чи з районних центрів, - зазначив Юрій Прокопчук, - це неможливо відповідно до умов.
В країні ельфів, гномів діти жили у сім’ях, тому були в турботі й під опікою дорослих. В Борисполі щасливих дітей зустріли народні депутати-«бютівці», яка й забезпечили їм доїзд у рідні домівки.
- Одна дівчинка розповіла мені, що у неї дуже боліли зубки, - згадав Юрій Прокопчук, - а після цього відразу ж посміхнулася й сказала, що її в Ірландії відразу ж завели до стоматолога. Й тепер у неї зубки як нові.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору