Рівне:

Створення та просування сайтів

Порушено кримінальну справу відносно інспектора Городищенської виправної колонії

Рівненська область 01-лют, 2012, 13:379 prov 792
Прокуратурою Рівненської області порушено кримінальну справу відносно молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Городищенської виправної колонії по факту незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, а також перевищення влади за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.307 та ч.1 ст.365 Кримінального кодексу України.
Встановлено, що ця службова особа, умисно, в порушення вимог ст.12 Закону України "Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори" за винагороду в розмірі 300 грн. зберігала з метою передачі одному із засуджених вказаної виправної установи особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану масою 11 г.
Під час спроби зайти на територію колонії інспектор був затриманий оперативними працівниками. Нині він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського МВ УМВС, судом строк затримання підозрюваного продовжено до 10 діб.
Кримінальна справа перебуває в провадженні слідчого в особливо важливих справах відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури області.
Прес-служба прокуратури області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору