Рівне:

Створення та просування сайтів

Господар бультер’єрів буде покараний

Кримінал 19-кві, 2007, 19:089 prov 1 164
24 червня минулого року у місті Кременці на подвір’ї будинку на вулиці Петлюри кілька місцевих мешканців ввечері відпочивали на лавці. До них підійшов 45-річний захмелілий сусід. Чоловік почав чіплятися до людей та лаятися. Йому зробили зауваження. Хуліган ще раз огризнувся й подався до своєї квартири.

А за кілька хвилин із під’їзду на подвір’я вибігли дві собаки — чорна Хана та рижий Берт. За псами йшов їхній захмелілий господар. Зі злості він дав собакам команду «фас», маючи намір провчити сусідів.

Саме у цей час із під’їзду вибіг шестирічний хлопчик. Бультер’єри, не розібравшись у командах п’яного господаря, накинулися на малого. Хана вхопила дитину за обличчя, а Берт уп’явся кликами у стегно. Породисті пси, виведені, головним чином, для травлі биків і собачих боїв, робили свою звичну справу.

Налякані мешканці будинку поспішили малому на допомогу. Про пригоду відразу ж повідомили черговому Кременецького райвідділу внутрішніх справ.

Батьки лікували сина місяць. Як розповів слідчий Василь Білоус, за висновками судово-медичної експертизи, хлопцеві були умисне заподіяні середньої тяжкості тілесні ушкодження. Кримінальну справу правоохоронці порушили за частиною першою статті 122 Кримінального кодексу України. Вину підсудного вдалося повністю довести, винуватець розкаявся у вчиненому. Рани на дитині зажили, але обличчя залишилося спотвореним.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору