Рівне:

Створення та просування сайтів

Заробляв гроші на день народження

Кримінал 01-травня, 2008, 12:389 prov 1 087
Про вбивство в селі Старобогданівці повідомили місцеві мешканці. Їхню увагу привернули крики, і коли люди увійшли до будинку, побачили закривавлене тіло. Оперативники знайшли в іншій кімнаті ще одне.
Головного підозрюваного затримали за 40 хвилин на півдорозі до Миколаєва. Разом з ним були його знайомі, вони й підтвердили причетність свого товариша. Кажуть, того дня довго пиячили, потім пішли в гості. Там 17-річний Микола затримався, а коли знайомі повернулися, то побачили жахливу картину.
На допиті затриманий не виправдовувався. Лише запевняв, що це був самозахист. Мовляв, самого ледь не зарубали. За словами молодика, він усіляко намагався уникнути конфлікту.
Та згодом затриманий таки розповів правду. Зізнався, що спокусився на гроші, на які хотів відсвяткувати власний день народження. У результаті такого „заробітку” один чоловік помер на місці. Іншого з проламаною головою доправили до лікарні. Наразі він у комі.
Підозрюваному інкримінують навмисне вбивство. За словами слідчих, він не так давно уже мав проблеми з законом — лише 3 місяці тому звільнився з в’язниці, де відсидів два роки за грабіж.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору