Рівне:

Створення та просування сайтів

Жигунов засипав прекрасну няньку подарунками

Зіркова алея 12-кві, 2007, 20:199 prov 1 488
43-річний Жигунов заздалегідь подбав про подарунок для Заворотнюк. Але вручив його за два дні до настання святкової дати.

– У цьому ми із Сергієм дуже схожі, обоє завчасно даруємо один одному подарунки, ми просто не можемо про це замовчувати, – зізналася акторка. – Так було і на День святого Валентина, і на 23 лютого, і на 8 Березня.

Прекрасній няньці подарунок дуже сподобався.

– Я буквально стрибала від радощів, – сказала Анастасія Заворотнюк.

Свято зоряна пара відзначила в заміському будинку Жигунова, в підмосковному селищі Абрамцево. Туди на шашлики були запрошені найближчі друзі. Щоб створити в будинку святкову атмосферу, Жигунов засипав усі кімнати жовтогарячими тюльпанами – улюбленими квітами Заворотнюк.

– Він привіз їх напередодні, і зараз усе в будинку потопапає в них. Я ніколи в житті не бачила такої величезної кількості квітів, – захоплено розповіла іменинниця.

25 березня 2007 року Жигунов розлучився з дружиною, акторкою Вірою Новіковою, з якою він прожив більше 20 років. Від цього шлюбу вони мають двох доньок – Настю і Машу. Актор залишив колишній дружині двокімнатну і чотирикімнатну квартири в Москві.

Прекрасна нянька сама була двічі розлучена. Від другого шлюбу з російським актором Дмитром Стрюковим у неї залишилося двоє дітей – Аня (11 років) і Майкл (6років).

За матеріалами інтернет-видань сторінку підготувала Марина ДАНИЛЮК

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору