Рівне:

Створення та просування сайтів

У Кузьми Скрябіна тепер розбитий автомобіль

Зіркова алея 27-сер, 2009, 09:359 prov 1 755
У понеділок, 17-го серпня, фронтмену групи “Скрябін” Андрію Кузьменку стало на рік більше. Музикант відсвяткував свій 41-ий день народження.
“Це свято для мене буденне. До двадцяти років, ти його чекаєш, а після - ні”, - поділився Кузьма своїми думками, з приводу цього “знаменного дня”.
Тим не менше, хоче того іменинник, чи ні, але завжди знаходяться люди, які не забули “для чого вони тут зібралися”.
“Мені сьогодні прийшло близько 70 sms-ок, від друзів і родичів!” - повідомив Скрябін. Сам співак, за його словами, у Криму, зараз з друзями.
“Вранці, ми були на екскурсії по кримських монастирях, а потім попрямували у Балаклаву”, - почав він розповідати про свій відпочинок.
“Там, вже чекав знайомий капітан невеликого човна, який і відвіз нас на безлюдний пляж, де ми пили вино та веселилися!” - завершив Кузьма.
Правда, компанія для веселощів зібралася не така вже й велика: Андрій з дружиною та ще четверо друзів.
“Мені подарували колекційну машинку, у якій сидить мужик з панночкою. І сказали, що це я у 60 років! А машина з перемотаними колесами і розбитим склом”, - хвалиться подарунками Кузьменко.
Також, як додає співак, йому вручили дуже красиву карту американської дороги.
От тільки, ніхто з зірок вітчизняного шоубізу, судячи з відповідей музиканта, його не привітав.
“Мене відомі люди не вітають. Я намагаюся з такими не спілкуватися!” - прямо заявив Скрябін.
Та й після повернення з кримської подорожі до Києва, ніяких святкувань Андрій влаштовувати не планує.

“Коханець” Подкопаєвої її не знає, а вона з ним дружить
Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, свій розрив з бізнесменом Тимофієм Нагорним обговорювати не любить. Можливо, тому що шлюборозлучний процес затягнувся і пара досі не розлучена. Натомість, Ліля із задоволенням розповідає про своїх дітей та улюблену куму Ані Лорак. А ще, спортсменка обмовилася про чоловіка, якого дехто вже охрестив її коханцем.
Віднедавна, заміжню гімнастку Лілю Подкопаєву бачать у товаристві статного чоловіка. Останнім часом вранці Ліля виходить з будинку на Оболонських Липках, пліч-о-пліч із накачаним русявим чоловіком. Вони, мило розмовляючи, сідають у джип “Toyota” та їдуть. І триває це, далеко не перший день.
Як стало відомо, йдеться про столичного бізнесмена Віктора К., який працює у сфері торгівлі. За деякою інформацією, він займається продуктами харчування, а також є власником одного з київських ресторанів, у районі площі Перемоги.
Обізнане джерело газети повідомило:
“Доки діти, Каролінка та Вадим, відпочивають з бабусею у Скадовську, Ліля рідко з’являється у своїй квартирі на Лесі Українки, а живе у коханця Віктора К”.
Повідомляється також, що до нового чоловіка спортсменка навідується із зими. У грудні, коли Нагорний лежав у лікарні, вона на деякий час, навіть перебралася до нього.
Окрім того, подейкують, що саме Віктор подарував Подкопаєвій діамант у 5 каратів і джип “Lexus”, звозив її на Шрі-Ланку та допомагає по бізнесу.
От тільки, сам імовірний коханець Лілії запевняє, що з нею навіть не знайомий!
„Ми з Подкопаєвою навіть не знайомі, вживу її ніколи не бачив, може, лише у журналі”, - заявив Віктор К., у телефонній розмові. А тим часом, жителі його будинку подейкують, що парочка інколи навіть цілується, просто на вулиці.
Цікаво, що коли саму Подкопаєву спитали, чи немає у неї кохання із таким собі Віктором Костирком, Ліля відповіла: „Вітя - близький друг усієї моєї сім‘ї. До того ж, він є, на рівні з іншими бізнесменами, партнером мого фонду „Здоров’я поколінь”.
Що ж стосується Тимофія Нагорного, то тепер він для Лілі - лише тато її дітей. „Він - тато, і ніхто не збирається відбирати у нього це звання. Він часто зустрічається з дітками!”- запевняє вона.
Між іншим, Ліля днями повернулася з Америки. Каже, що весь цей час була на зв’язку зі своїм сином Вадимом та дочкою Кароліною:
„Ми щодня розмовляли по телефону. А коли я прилетіла, діти були в Криму з бабусею. Побачивши мене, вони стрімголов бігли, радіючи, що мама повернулася”, - розповідає спортсменка. поздравления с днем рождения другу
За словами Подкопаєвої, вона своїми дітьми, як кожна мама, дуже пишається. Вони ростуть і відкривають для себе щось нове: „Приміром, нещодавно Вадим, на концерті одного дитячого ансамблю танців народів світу, з великим задоволенням почав танцювати. Найкумедніше, що у його рухах проглядалися елементи брейк-денсу та хіп-хопу”.
„А Кароліна, теж дуже рухлива. Вона абсолютно все повторює за своїм старшим братиком! З вересня, Вадимчик буде займатися у школі „Маленька Америка”, де навчальний курс ведуться носіями мови”, - поділилася Ліля.
До слова, хоча подружжя Подкопаєва-Нагорний ще не розлучилося, розподіл майна парочка вже почала. Так, квартира лишилася за Лілею.
„Це моя власна квартира, яку я заробила на Олімпійських іграх. Машини Тимофій забрав. До речі, зробив це досить не по-чоловічому”, - побідкалася вона.
Окрім того, Лілю засмучують заяви її, допоки ще чинного, чоловіка. Зокрема, про те, що його побили на її замовлення.
„Це не так! Нічого такого не було! Напевно, людина сама не відає, що діє. Я не хотіла б вдаватися в деталі. Тимофій викликає у мене жаль, а чоловік має бути сильним!” - впевнена жінка.
І хоча тепер, ці двоє навіть не спілкуються, вітатися, як каже Ліля, вони продовжують.
„Ми вітаємося! На московському весіллі, у наших друзів, Тимофій теж був. Він підійшов... Ми привіталися і все. Нас більше ніщо не зв’язує! Тільки діти!”
До слова, на тому самому весіллі у московських друзів, Подкопаєва отримала запрошення на серпневе весілля Ані Лорак: „Так, вона мене запросила! Це відбулося все на тому ж весіллі у Москві. У мене там була почесна місія - я виносила молодятам обручки. Там же була і Кароліна”. А на весілля своєї подруги, горда Подкопаєва пообіцяла прийти сама.
Зараз же спортсменка, за її словами, сконцентрувала увагу на фестивалі “Лілія-Фест”, який пройде у Палаці спорту у жовтні.
Окрім того, як розповіла Ліля, їй запропонували бути ведучою нової програми на одному з телеканалів. Тож імовірно, що незабаром ми побачимо Подкопаєву у соціальній програмі про повсякденні проблеми звичайних людей.

Ніколаєв вдруге стане батьком
Мрія Ігоря Ніколаєва здійснилася - артист готується вдруге стати батьком. До того ж, співак дізнався стать майбутньої дитини – це буде хлопчик.
Ігор Ніколаєв ще не встиг одружитися зі своєю новою обраницею, але вже будує батьківські плани. Його наречена, 26-річна виконавиця Юлія Проскурякова, стане матір’ю першого сина співака. Цю щасливу звістку Ніколаєв отримав після ультразвукового дослідження, згодом, про майбутнього онука дізналися батьки нареченої. Друзі Юлі кажуть, що композитор давно мріяв про сина, тому тепер майбутня мама купається в турботі нареченого.
На радощах, Ніколаєв також обдарував батьків коханої, презентувавши їм джип престижної марки. Коштовний подарунок чекає і на його обраницю, однак Ігор, поки що тримає все у таємниці. Хоча весілля планували на красиву дату 09.09.09, тобто на 9 вересня цього року, пара вирішила перенести цю подію, адже народження малюка очікується, саме на кінець серпня-початок вересня. Наразі, артист готує для майбутньої родини житло та робить ремонт на своїй віллі в Маямі, до речі, саме там і проходитиме шлюбна церемонія. Нагадаємо, співак уже має 30-ти річну доньку на ймення Юлія, від першої дружини. А от другий шлюб зі співачкою Наталаєю Корольовою та третій, хоч і неофіційний, з екс-директором Анжелою Кулаковською, Ніколаєву дітей не принесли.

Співак Микола Басков оголосив про своє весілля
Російський співак Микола Басков оголосив про своє весілля на конкурсі молодих виконавців “Нова хвиля” в Юрмалі, Латвія.
Нареченою Баскова стане екс-Міс Всесвіт, телеведуча Оксана Федорова.
На відкритті “Нової хвилі” Басков заспівав в дуеті з Федоровою новий хіт „Права любовь”.
Після виступу, Басков зробив гучну заяву: „А цілуватися з Оксаною, ми будемо на нашому весіллі!”
За інформацією газети, співак і телеведуча оселилися в приватному пентхаусі, в центрі Юрмали. Весілля тенора та екс-Міс Всесвіт стало найбільш обговорюваною новиною в кулуарах “Нової хвилі”.
Повідомляється, що Федорова, яка формально, ще заміжня за німцем Філіпом Тофтом, готується до розлучення.
Нагадаємо, у травні 2008 року Басков розлучився зі своєю дружиною Світланою Шпігель, з якою він прожив у шлюбі 7 років. Від цього шлюбу у Баскова є син.

Світлана Букіна вагітна й виходить заміж
Зірка популярного серіалу «Щасливі разом» Дарина Сагалова вирішила покинути ряди завидних наречених.Сексапільна блондинка Світлана Букіна має намір узаконити стосунки зі своїм бойфрендом Максимом.
Як стало відомо, 23-річна актриса, вже два з половиною роки, живе разом із 30-річним чоловіком.
Закохана парочка все ніяк не наважувалася скріпити свої стосунки узами шлюбу. Але зараз серіальна красуня в цікавому стані, й це досить серйозна причина розписатися в ЗАГСі.
До речі, незважаючи на те, що в Сагалової скоро округлятиметься животик, актриса не має наміру відмовлятися від зйомок другого сезону «Щасливі разом».

За матеріалами інтернет-видання
Телеграф.lv,
сторінку підготувала Наталія ГАВРИЛЮК, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору