Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині за три тижні із-за безвідповідальності дорослих зникло двоє трирічних дітей

Актуально 14-бер, 2012, 10:249 prov 773
Ще не встигла мати трирічної Інни оговтатись після подорожі донечки маршрутним таксі по м. Рівне. Нагадаємо подія сталася 23 лютого цього року. Тоді маля «відбилося» від групи, яка разом з вихователькою дитячого садочка була на екскурсії, як естафету у малолітньої «мандрівниці» перейняв її одноліток – житель Рокитнівського району Володя.
Напередодні Міжнародного жіночого дня мати хлопчика займалася по господарству, а в хаті спала двомісячна дитина. Синочок в цей час бавився на подвір’ї. Та варто було матері на декілька хвилин відволіктися, як Володя вирішив пройтися вулицями районного центру. Перелякана ненька одразу ж побігла шукати сина, тим паче, що їх будинок розташований неподалік переїзду.
Та в трирічного хлопчика мабуть були свої плани, бо помандрував він до супермаркету, де його і помітила односельчанка, яка одразу зателефонувала в міліцію.
Але ще до приїзду правоохоронців малий розговорився з тітонькою та розповів, як його звати та хто його батьки. В цей час до них підбігла і мати, яка забрала його додому.
– Благо, що цього разу все закінчилося добре, - каже начальник ВКМСД УМВС Олексій Лозян, – страшно уявити, що могло статися, якби хлопчик пішов не до магазину, а до переїзду. Тому вкотре застерігаємо батьків про дбайливе і уважне ставлення до своїх чад, а також просимо бути обачнішими та пильнувати за своїми дітьми.
Про це повідомила Тетяна МАРИНЧУК,
оперуповноважений ВКМСД УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору