Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині міліціонери повернули батькам трьох дітей

Рівненська область 15-січ, 2012, 14:249 prov 1 015
Днями майже опівночі до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від 40-річної рівнянки Людмили, що по обіді пішов з дому та до цього часу не повернувся її неповнолітній син - 15-річний Мирослав.
Як з'ясувалося, юнак разом із своїми 12-річним та 13-річним друзями пішли гуляти. Спочатку зайшли в комп'ютерний клуб, потім зустрілися з товаришами. Цілу ніч діти вешталися вулицями Рівного, проте про своє місце перебування жоден із хлопців не здогадався повідомити своїх батьків.
Майже п'ять годин поспіль працівники кримінальної служби у справах дітей шукали хлопчаків, прочісуючи закутки обласного центру. На одній із вулиць Рівного міліціонери і помітили гурт підлітків, серед яких і впізнали втікачів. Діти розповіли, що вирішили прогулятись нічним містом, були у піцерії, а також їздили на таксі до свого знайомого у гості. Спонсором «гуляння» був один з товаришів, який при собі мав не одну сотню гривень.
- Трьох дітей ми доставили у міський відділ міліції та викликали їхніх батьків, - коментує начальник ВКМСД Рівненського МВ Олена Кравчук. - За неналежне виховання своїх дітей склали адміністративні протоколи, які направили до суду. А до водіїв таксі працівники міліції звертаються із проханням звертати увагу на їхніх пасажирів: якщо до них в автомобіль сідають діти, до того ж без супроводу батьків, варто поцікавитися метою їх поїздки, а в разі підозрілої поведінки, одразу ж повідомити про це правоохоронців.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Рівненський МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору