Рівне:

Створення та просування сайтів

Вісім років позбавлення волі може отримати чоловік, який смертельно поранив співмешканку

Кримінал 24-бер, 2012, 10:079 prov 1 069
Днями у підвалі багатоповерхівки на вулиці Грушевського в обласному центрі було виявлено тіло 44-річної Світлани. Вже невдовзі працівники міліції встановили, що смертельний удар ножем у живіт завдав своїй співмешканці 33-річний Петро.
Як з’ясувалося, спільно з Петром жінка у підвалі будинку облаштувала помешкання. Пара не мала постійного місця проживання, тому і облюбувала собі «затишну місцину». Увечері, під час спільного розпивання алкогольних напоїв, між ними виник конфлікт. Петро раптом вирішив втихомирити співмешканку, — вихопив ніж та щосили вдарив Світлану в живіт. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла не відразу, а міліцію та швидку Петро викликав лише під ранок, коли протверезів.
— За частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне
тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) порушено кримінальну справу, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Василь Лазутко. — За скоєння якого передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.
Зловмисник затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання Рівненського міськвідділу міліції. Триває слідча перевірка всіх обставин справи.
За повідомленням Олени Дудко, СЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору