Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині екс-голову Жовківської РДА засудили на 5 років за хабарі

Тернопільська область 28-бер, 2012, 11:079 prov 990
Зборівським районним судом (Тернопільська область) розглянуто кримінальну справу, порушену стосовно голови Жовківської РДА Львівської області за ч. 2 ст. 368 КК України та жителя Жовківського району за ч. 5 ст. 27-ч. 2 ст. 268 КК України.
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.
Слідством встановлено, що голова Жовківської РДА отримав через свого спільника 2 000 доларів США та 3 000 грн хабара. За гроші посадовець пообіцяв посприяти трьом громадянам в отриманні земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
Його спільник отримав від прохача 2 тис. доларів США та 4 тис. грн, з яких собі залишив 1 000 грн, а решту передав посадовцю.
Державне обвинувачення у суді підтримував старший прокурор відділу прокуратури Тернопільської області Олександр Семенець.
Вироком суду колишнього голову Жовківської РДА засуджено на 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 3 роки та конфіскацією всього майна.
А спільника посадовця позбавлено волі на 2 роки 6 місяців, а також позбавлено права обіймати посади в органах державної влади строком на 2 роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору