Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині суд розглянув кримінальну справу про обвинувачення заступника начальника районного управління юстиції за фактом замаху на одержання

Рівненська область 30-лис, 2011, 11:119 prov 1 165
Судом розглянуто кримінальну справу, порушену в липні 2011 року прокуратурою Рівненської області стосовно заступника начальника одного із районних управлінь юстиції – начальника відділу державної виконавчої служби за ч.2 ст.15, ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (закінчений замах на одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище).
Як повідомлялося раніше, хабар у сумі 26 тисяч гривень вказана особа намагалася одержати через посередника за заниження на половину вартості описаного та арештованого майна одного із місцевих товариств з обмеженою відповідальністю та сприяння в подальшій купівлі об’єкту нерухомості на прилюдних торгах.
Факт передачі посереднику частини хабара у сумі 10 тисяч гривень було викрито співробітниками Служби безпеки України в Рівненській області.
Вироком суду посадовця державної виконавчої служби визнано винним у вчиненні вказаного злочину та засуджено до 5 років обмеження волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків на 2 роки з конфіскацією належного майна.
Разом з тим, слід зазначити, що обвинувальний вирок суду не набрав законної сили, учасники судового процесу мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законодавством термін.

Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору