Рівне:

Створення та просування сайтів

Водоканал викинув дешевих земляків ради труб від бойких луганчан

Львівська область 10-кві, 2012, 15:419 prov 1 065
Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал» 2 квітня за результатами тендеру уклало низку угод з ТОВ «ТД «Євротрубпласт» (Луганська обл.) на придбання каналізаційних труб та труб для питної води на суму 4,90 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
В тендері брали участь чотири фірми. Дві з них – тернопільське ТОВ «ВТК СК-Пласт» та львівське «Ельпласт-Львів» пропонували труби дешевше майже на 0,5 млн грн. дешевше. Однак обидві пропозиції було відхилено. Тернопільська фірма не надала звіт про рух грошових коштів, а у львівської було протерміновіна довідка про відсутність заборгованості з податків та зборів.
Зрештою єдиними учасниками тендеру залишились компанії «ТД «Євротрубпласт» та ТОВ «Пластик груп». Раніше ці фірми розіграли між собою тендер «Донецькоблгазу» на постачання труб на суму 596,23 млн грн. по цінам, вищим від прайс-листу самого «Євротрубпласту».
Директором «ТД «Євротрубпласт» є Ігор Стрілець, який в 2011 році входив до складу засновників «Пластик груп». Компанія-постачальник управляє Рубіжанським заводом, в її структурі працював раніше нинішній голова «Нафтогазу України» Євген Бакулін. Стрілець і Бакулін отримали роботу в «Нафтогазі України» в 2004 році, коли його очолював Юрій Бойко, нинішній міністр енергетики.
Нагадаємо, близька Бойку компанія компанія «DV corporation limited» є основним акціонером ЗАТ «Трускавецькурорт», яке контролює діяльність майже всієї курортної зони в Трускавці Львівської обл, повідомляють nashigroshi.org.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору