Рівне:

Створення та просування сайтів

Три роки ув’язнення за втрату пам’яті

Рівненська область 11-кві, 2012, 18:469 prov 848
Міжусобний конфлікт серед сільської молоді закінчився трьома роками позбавлення волі для 27-річного Ігоря. Саме такий фінал у кримінальній історії, що сталася у листопаді 2011 року.
Тоді до Зарічненського райвідділу міліції надійшло повідомлення про бійку, яка сталася в селі Локниця на території господарства одного з місцевих жителів. Як стало відомо пізніше, того дня Юрій попросив декількох сусідів допомогти йому по господарству. Близько 15 години до них приєднався 24-річний «захмелілий» Анатолій. Між чоловіками зав’язалася суперечка, яка згодом переросла в бійку, в ході якої Ігор вдарив непроханого гостя по обличчю. Після цього останній заспокоївся, відійшов в сторону і присів на землю. Через деякий час чоловіки підійшли до нього, аби запитати як він себе почуває, але він був уже без свідомості. Тоді Анатолія завезли в Зарічненську лікарню, у якій лікарі повідомили, що в хлопця тяжка травма голови і тому потрібна термінова операція в обласному центрі. Після тривалого лікування Анатолій й досі не пам’ятає, за яких обставин отримав травму.
Згідно висновку експерта потерпілому заподіяно тілесні ушкодження у вигляді: важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, набряк головного мозку, судомний синдром, внутрішньо-мозкова гематома, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, — зазначив начальник Зарічненського РВ УМВС Леонід Масовець. — За частиною 1 статті 121 КК України (спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що є небезпечними у момент заподіяння), було порушено кримінальну справу.
Нещодавно крапку в цій історії поставив Зарічненський районний суд, засудивши Ігоря до трьох років позбавлення волі.
В поле зору правоохоронців Ігор потрапив вперше, але зважаючи на важкість скоєного діяння чоловік найближчі три роки проведе за ґратами.
Марина ПОЛЮХОВИЧ, Зарічненський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору