Рівне:

Створення та просування сайтів

Образившись на охоронців, чоловік дістав із машини автомат...

Львівська область 24-кві, 2012, 11:449 prov 1 201
Зброя стала головним аргументом для 46-річного львів’янина, якого приватна охорона не впускала на територію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).
Цей інцидент стався 19 квітня. До житлового будинку ОСББ під’їхав автомобіль «Мерседес». З вікна іномарки виглянув водій та відразу звернувся до охоронців, аби ті відчинили заїзд на територію. Однак чоловікові, який орендує нежитлові приміщення на першому поверсі цього будинку, охоронці запропонували перейтися пішки, а автомобіль залишити за межами території. Про це Провінційці повідомили з відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.
Як розповів начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко, фігурант справи обурився, що приватна охорона не впустила його на територію біля будинку. Зі свого боку охоронці пояснили, що біля будинку залишають транспортні засоби лише власники квартир ОСББ. Отримавши відмовну відповідь, водій автомобіля спробував вирішити цю ситуацію за допомогою зброї.
Зокрема, з «Мерседеса» чоловік дістав пристрій, схожий на автомат Калашникова, яким почав погрожувати охоронцям та жителям будинку, які стали очевидцями цього конфлікту. Після словесних погроз, чоловік розпочав стрільбу: він здійснив кілька пострілів у повітря. Коли у нього закінчилися набої, він зарядив автомат новими набоями, які знаходились в автомобілі.
- Коли зловмисника затримали, то одразу було вилучено пристрій, схожий на автомат Калашникова, а також кулі, які він не встиг використати. Також у салоні авто було знайдено пристрій для відстрілу гумовими кулями, та пневматичну гвинтівку. На всю зброю у чоловіка були документи, які зараз перевіряють на їх достовірність, - сказав Сергій Зюбаненко.
На сьогодні за цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Відповідальність за цей злочин передбачена у вигляді накладення штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років
Варто відзначити, що чоловік, який вже зізнався у скоєному, займається приватним бізнесом, пов’язаним з піротехнікою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору