Рівне:

Створення та просування сайтів

Прогулянка нічним містом може закінчитися позбавленням волі

Рівненська область 11-лип, 2012, 00:389 prov 1 128
Іноді, правоохоронцям у своїй роботі доводиться зустрічатися з такими громадянами, дії яких викликають сміх і подив з приводу того, на які вчинки спроможний наш народ, особливо коли перебуває «під градусом». Подібна ситуація трапилася нещодавно в Березному: чоловік у стані алкогольного спяніння, викравши автомобіль, на місці злочину залишив власний… мобільний телефон.
Прогулюючись нічним містом 26-річний мешканець селища Соснове Березнівського району Дмитро вирішив зайти до чужого подвір’я, аби напитися води, адже добре захмелілого чоловіка мучила спрага. У господарстві запримітив два автомобілі і тут йому сяйнула блискавична думка: чого гуляти пішки?! Спочатку усівся в одне авто, а коли побачив, що ніяк не зможе виїхати – пересів до іншого. Браму для виїзду відкрив не руками, а «виніс» автомобілем, не оминувши і бетонного стовпа. Доки мандрував містом, то транспорт добряче пошкодив. Накатавшись досхочу, автомобіль залишив посеред вулиці, а сам попрямував додому.
На ранок до правоохоронців з проханням знайти нахабу, звернувся власник авто. Міліціонери миттєво встановили особу підозрюваного, адже той, доки вовтузився пересідаючи з одного автомобіля до іншого, загубив на місці злочину власний мобільний телефон.
— Наразі порушену проти чоловіка кримінальну справу за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом) скеровано до суду. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з можливою конфіскацією майна, — прокоментував подію начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній.
Тож, прогулянка нічним містом на чужому автомобілі, безперечно, запам’ятається Дмитру надовго.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору