Рівне:

Створення та просування сайтів

НЕПОВНОЛІТНІ ГОНЩИКИ

Кримінал 12-січ, 2006, 09:559 prov 1 028
Як повідомили з прес-служби першого МРВ ДАІ, 1 січня о 14.30 по вулиці Фабричній рухавася автомобіль марки ВАЗ-2101. За кермом його перебував неповнолітній рівнянин Іван, який навчається в одному з технікумів Рівного. Він вирішив у цей день без дозволу батьків узяти “копійку” і покататися з друзями нічним містом. Чи то в Івана було обмаль навичок у водінні батьківської вазівки, чи це іронія долі, але юнак, керуючи авто, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору.
Внаслідок удару троє неповнолітніх, які ще навчаються у школі, отримали травми: дві дівчини —Анна та Наталія – забійні рани обличчя та черепно-мозкові травми, а їхній товариш Максим – травмував носа. Можна сказати, що підлітки ще добре відбулися, бо наслідки цієї ДТП могли б бути значно тяжчими. А побита машина – ніщо у порівнянні зі збереженим життям товаришів-гонщиків.
Варто зауважити, що з початку 2006 року на території обласного центру та Рівненського району вже зареєстровано 19 ДТП, у яких одна жінка загинула та 12 чоловік отримали поранення. Із 19 зареєстрованих 16 дорожньо-транспортних пригод сталися в обласному центрі, а 3 інші – у Рівненському районі.
Отож, працівники ДАІ застерігають та звертаються до батьків із проханням нагадувати своїм дітям про наслідки, які можуть бути від невиконання та нехтування ними вимог правил дорожнього руху, особливо під час зимових канікул, коли старші школярі шукають пригод на свої молоді голови.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору