Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРАВООХОРОНЦІ ЛЬВІВЩИНИ ЗАТРИМАЛИ ФУРУ З КОНТРАБАНДНИМ ТОВАРОМ НА МАЙЖЕ 3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ (ФОТО

Львівська область 28-сер, 2012, 15:429 prov 727
Завдяки спільній співпраці Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Львівській області та Службою боротьби з контрабандою Львівської митниці вдалось викрити канал незаконного ввезення на територію України високоліквідного товару. Вартість товару складає близько 3 млн грн.
ПРАВООХОРОНЦІ ЛЬВІВЩИНИ ЗАТРИМАЛИ ФУРУ З КОНТРАБАНДНИМ ТОВАРОМ НА МАЙЖЕ 3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ (ФОТО

Зокрема, правоохоронці затримали вантажний автомобіль марки «Рено», який перетнув кордон у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краковець-Корчова». До митного контролю було подано товаросупровідні документи на «сульфат магнію». Однак, під час огляду, в салоні автомобіля виявили інший пакет документів, відповідно до якого на територію України ввозили товари різних найменувань.
Автомобіль було скеровано на огляд. Під час перевірки виявилось, що там містились абсолютно інші речі, ніж ті, які водій задекларував. Зокрема, серед них були: LED-телевізори різних фірм та розмірів, дорога брендова косметика, жіночий одяг різних найменувань, упаковки для товару дорогих брендів, шкіра високої якості.
Триває подальша перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
ВЗГ ГУ МВС України
у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору