Рівне:

Створення та просування сайтів

Збитинка наробила збитків

Кримінал 22-бер, 2007, 19:309 prov 1 447
На водоймах
Рибалка для 55-річного Петра жителя села Буща Здолбунівського району закінчилася фатально. Наступного дня чоловіки, які прийшли ловити рибу на річку із назвою Збитинка, побачили труп свого односельця у воді.

Як повідомив начальник Здолбунівського райвідділу МНС Віталій Оніщук, загиблий жив у селі разом зі своєю 84-річною мамою. Він ніде не працював, оскільки дуже хворів. В основному свій час проводив на річці, тому що дуже любив рибалити.

Ввечері, як робив це вже не один раз, він пішов до річки, щоб поставити сітки. Вранці, близько 6.30 Петро на човні поплив перевіряти свою здобич. Коли він спробував дістати сітку, то занадто перехилився за борт човна і, не втримавши рівноваги, випав у холодну воду. Як зазначалося вище, чоловік не вирізнявся особливим здоров’ям, тому вибратися самостійно на берег у промоклому важкому одязі не зумів.

Старший інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Світлана Мичко розповіла, що о 9.30 чоловіки, які прийшли порибалити, і помітили, що у воді лежить чиєсь тіло. Вони дістали із річки потерпілого, який уже був мертвий. Про трагедію рибалки негайно повідомили голову сільської ради та міліцію.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору