Рівне:

Створення та просування сайтів

Мрець плавав у Мельниці

Кримінал 21-гру, 2006, 11:269 Lobanovskiy 1 097
В селі Велике Вербче, що на Сарненщині, в неділю випадкові перехожі побачили, що в річці Мельниця, яка протікає через цей населений пункт, пливе щось схоже на верхній одяг людини. Коли перехожі підійшли ближче, то побачили, що то не чиєсь пальто чи плащ. У воді знаходився труп людини…
Перехожі відразу кинулися до найближчої садиби і попросили дати довгу палицю, якою в селі дістають „втоплені” в колодязі відра. Взявши на озброєння це диво техніки, рятувальники побігли до місця, де знайшли утопленика.
Коли його підтягли ближче до берега, то хлопці, які виловлювали тіло, мало не зомліли. Тому що труп уже почав розкладатися і картина була не для слабких нервів. Особу загиблого спочатку встановити не змогли, оскільки утопленик був не місцевий, а тутешні жителі знають один одного в лице від малого до старого. Відразу ж люди повідомили про інцидент голову Великовербчанської сільської ради та чергову частину Сарненського РВ УМВС у Рівненській області.
Ще до прибуття міліціонерів почали гадати, хто б це міг бути. Поступово до моторошної знахідки почав збиратися люд. І багато хто з прибулих впізнав у загиблому електрика із Сарн, який працював у Великому Вербчому. Чоловік зник ще тиждень тому. Дружина втопленого після тривалої відсутності свого благовірного зателефонувала в селищну раду і розпитувала, чи не бачив хто її „пропажі”. Але цілий тиждень його не знаходили. Оскільки чоловік полюбляв випити, то всі думали, що в нього черговий „загул” і незабаром він об’явиться. На жаль, сподівання рідних та друзів не здійснилися і через певний час чоловіка знайшли мертвим.
Наразі невідомо, що змусило чоловіка йти до водойми. Але, ймовірно, він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не усвідомлюючи, наблизився до річки, а там послизнувся та впав у крижану воду, де і знайшов свою смерть.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору