Рівне:

Створення та просування сайтів

Обставини загибелі чоловіка з’ясовують правоохоронці

Рівненська область 31-лип, 2012, 09:139 prov 1 240
В ніч на 30 липня на узбіччі ґрунтової дороги поблизу одного з ставків у селі Трубиці Костопільського району, місцеві жителі виявили тіло 55-річного Володимира без ознак життя. Про це Провінційці повідомила Олена ДУДКО, СЗГ УМВС.
Чоловік працював сторожем місцевих приватних водойм. Неподалік них і жив у невеликому, облаштованому під помешкання, вагончику. Володимир не мав ні дружини, ні дітей. Найближчими його родичами була сестра, яка мешкає у цьому ж селі, та двоє його племінників.
Тіло чоловіка виявили близько третьої години ночі випадкові перехожі. Хлопець та дівчина прогулювалися нічним селом й почули гавкіт собаки. Підійшовши ближче і присвітивши ліхтарем, вони побачили чоловіка, що лежав на землі обабіч дороги. Закохана пара спершу подумала, що він випив зайвого та, перевернувши його горілиць, побачили кров на грудях. Юнак відразу ж викликав швидку допомогу та медики лише констатували смерть. Тоді ж про загибель чоловіка повідомили правоохоронців.
На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України в Рівненській області Василем Лазутком.
Як згодом з’ясувалося, причиною загибелі Володимира стала дорожньо-транспортна пригода. За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що чоловікові було нанесено тілесні ушкодження, несумісні з життям.
За частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть) порушено кримінальну справу.
Працівники міліції встановлюють осіб та транспортний засіб, що причетні до злочину. Ведеться слідство.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору