Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбивство на тихій вулиці

Кримінал 18-травня, 2006, 15:369 prov 956
Спокійне життя мешканців села Малі Телковичі, що на Володимиреччині, недільного вечора сколихнула страшна звістка. На одній із сільських вулиць перехожі знайшли мертвим шкільного електрика 38-річного Федора.
Як повідомила старший інспектор ЦЗГ УМВС Тамара Лисенко, односельці характеризують загиблого чоловіка як порядну людину. Створити свою сім’ю Федору не вдалося, тому він жив в одному будинку з матір’ю, допомагаючи їй по господарству та працюючи електриком у місцевій школі. Друзі та колеги розповідають, що, незважаючи на те, що Федір взагалі не вживав спиртного, він завжди був душею будь-якої компанії. І досі близькі загиблого не можуть повірити в те, що сталося.
За словами прокурора-криміналіста Рівненської області Анатолія Перетятка, в той трагічний вечір Федір прийшов до сільського магазину. На подвір’ї продмагу виникла суперечка чоловіка з молодиком із сусіднього села. В результаті словесної перепалки п’яний молодик вдарив електрика кулаком у ділянку шиї. Удар виявився смертельним.
Свідків цієї бійки чомусь, як завжди, не знайшлося. Коли на місце смерті чоловіка приїхала слідчо-оперативна група, то в експертів спочатку виникла думка, що чоловік помер природною смертю, тому що травм на тілі загиблого не було помітно. Але все ж таки фахівці правоохоронних органів наполягли на розтині тіла померлого, підозрюючи, що чоловік пішов із життя не зі своєї волі. Й інтуїція міліціонерів не підвела.
За словами начальника Володимирецького РВ УМВС Сергія Сільмана, вже наступного дня після вбивства вони мали результати дослідження судово-медичної експертизи, які засвідчили, що смерть 38-річного Федора настала від удару тупим предметом в область шиї, що спричинило пошкодження гортані. Відразу ж оперативники вийшли на слід підозрюваного. В інтересах слідства ім’я затриманого не повідомляють. Але відомо, що цей чоловік є мешканцем сусіднього села і раніше вже мав проблеми із законом. Його затримали за статтею 115 КПК України. Наразі із затриманим працюють слідчі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору