Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині під час риболовлі в річці втопився хлопець

Житомирська область 11-лис, 2010, 09:129 Lobanovskiy 1 165
Пішов із друзями на риболовлю, й не повернувся. На Житомирщині в річці втопився парубок. Приятелі плавали посеред водойми і через юнацьке недбальство, човен перекинувся.
Четверо молодиків в алюмінієвому човні рибалили ввечері. Ставили пастки на раків. Заплили аж до протилежного берега Тетерева. Ширина русла в тому місці з півкілометра. Коли поверталися, дев'ятнадцятирічному Артемові урвався терпець, і він вирішив подзюрити. Тож устав і випростався. Тієї ж миті човен перекинувся. Хлопці опинилися у воді, намагалися схопитися за каюка, та металева конструкція пішла на дно.
Сергій Сич, свідок:
- Почув шум на річці. Стало цікаво, що там відбувається. Я живу дуже близько до річки. І почув, що хлопці вже почали, як то кажуть, холонуть у воді. Почали галасувать, просить про допомогу.
Сергій, не зволікаючи, хутко стрибнув у свого човна, і поплив до хлопців. З води йому вдалося витягти двох молодиків.
Олександр, постраждалий:
- Судороги не було, просто руки вже німіли. Я вже і так плив. І перевернувся на спину, плив. І вже кричу: "Мужик, спаси!" То він підплив, витягнув мене.
Ще одному вистачило сили допливти до берега. А ось дев'ятнадцятирічного Артема ніде не було видно. На воді не розходилися хвилі, на крик він не відгукувався. Тіло юнака наступного дня вже шукали з водолазами.
Олег Держанівський, заступник керівника ГУ МНС України в Житомирській області:
- З початку поточного року в області вже загинула 91 людина. Якщо порівнювати з цифрами минулого року, то ми маємо 85 людей. Останні 4 випадки - це випадки загибелі людей під час ловлі риби. І, як правило, це рибалки, які виходять на воду на човнах. Лодка перевертається, і гинуть люди.
Рятувальники просять бути на воді дуже обачними.

Тарас Білаш, Олександр Райковський.
http://ntn.ua/uk/news/accidents/2010/11/10/4834
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору