Рівне:

Курячі пальчики - "СМАКОТА"

Кулінарні рецепти 06-вер, 2012, 13:449 prov 2080
Куряче філе- 2 шт, панірувальні сухарі 6 ст. лож., сіль, перець для приправляння, 2 ч. лож. приправи до курки, 2 ст. лож. кунжуту, олія для смаження.
Курячу грудинку порізати смужками ( такої товщини, як вам подобається). Посолити, поперчити до смаку. Робимо паніровку: Беремо панірувальні сухарі, приправу до курки ( можна будь-які інші приправи на ваш смак), кунжут - все у таких пропорціях, які подані вище. І все добре перемішуємо! Вмокаємо в цю паніровку наші курячі смужечки і обсмажуємо! Курочка виходить просто смакота!
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Лютий 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Вгору