Рівне:

Створення та просування сайтів

Крадія мобільників затримали в маршрутці

Кримінал 22-бер, 2007, 19:319 prov 1 158
Злодії
Нещодавно до рук правоохоронців потрапив спритний молодик із Дубровиці, який позбавив мобільного зв’язку не одного власника телефону.

Мобілокрад для промислів вибрав не свою рідну і любу його серцю Дубровиччину, а сусідню Рокитнівщину. На першу справу пішов ще на початку 2007 року, коли завітав до Рокитного. Обдумавши план, молодик зайшов до лікарні ветеринарної медицини. Повештавшись коридорами, він натрапив на головного лікаря, який запитав Валерія, що йому потрібно. Майбутній злодій не розгубився і зумів викрутитися зі становища, розповівши, що в нього трапилася біда: захворів пес. Довірливий лікар порадив чоловіку, що треба робити у його ситуації, і пішов працювати. А Валерій тим часом побачив відкритий кабінет, заглянувши туди, помітив, що там нікого немає, а на столі мирно лежить новенький «Самсунг Е330». Невдовзі телефон уже лежав у куртці крадія, який успішно вийшов із лікарні і подався на вокзал, звідки, сівши у маршрутку, подався до міста Сарни, де й продав крадений мобільник випадковому знайомому на місцевому ринку.

Та невдовзі гроші у чоловіка закінчилися і він вирішив знову перевірити своє щастя крадія. Оскільки про Рокитне у нього залишилися доволі таки приємні спогади, пов’язані з успішною крадіжкою, подався знову до щасливого для себе селища. До лікарні цього разу побоявся заходити, тому вирішив змінити місце крадіжки. До його уваги потрапило управління агропромислового розвитку. Без проблем потрапив і туди, звідки вже вийшов зі ще більшим „товаром”: мобільним телефоном „Нокіа-3510 та 117 гривнями. Порахувавши, що й цього буде обмаль, „завітав” до Рокитнівської райдержадміністрації. На вішалці в приміщенні Валерій примітив жіноче пальто, а в ньому — телефон марки „Сіменс С-62”. Із награбованим подався до входу, де знову його ніхто не зупинив.

Як розповіла старший інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області Тамара Лисенко, чоловік, відчувши безкарність, вирішив змінити місце своїх злочинів і поїхав до села Рокитне яке знаходиться в декількох кілометрах від райцентру. Знову ж таки вибрав для промислу державну установу: сільську раду та поповнив свої звитяги 500 гривнями і, звичайно ж, мобільним телефоном одного із працівників.

Працівники сільської ради забили на сполох і повідомили про крадіжку у міліцію. І правоохоронці за гарячими слідами зуміли спіймати мобільного крадія. Він якраз направлявся в напрямку міста Сарни на маршрутці. Зупинивши її, виявили схожого, за описами селян, на злочинця молодого чоловіка. Підозри при обшуку підтвердилися. У кишенях Валерія були сховані телефони та гроші.

Ось так невесело для мобільного злодія закінчилися його мобільні походеньки по Рокитнівщині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору