Рівне:

Створення та просування сайтів

Син Ющенка став головним власником Івано-Франківського автовокзалу

Івано-Франківська область 26-вер, 2012, 13:149 prov 1 075
Син Віктора Ющенка Андрій став головним власником Івано-Франківського автовокзалу та будівлі в центральній частині міста.
Про це пише видання "Фокус", посилаючись на матеріали Вищого господарського суду України.
"Вищий господарський суд визнав законною передачу 25% компанії "Галицька марка" Андрію Ющенку, в результаті чого син третього президента України став основним власником компанії", - пише видання.
У 2005 році, коли компанія "Галицька марка" зареєструвалась, по 25% підприємства належали чотирьом власникам. У 2008 році двоє з них передали свої частки Андрію Ющенку і Наталії Михайлюк і вийшли зі складу учасників. Три з половиною роки частка власності в "Галицькій марці" була розподілена між Ющенком і Михайлюк у співвідношенні 50 на 50.
Торік один з колишніх власників несподівано передумав, і, в односторонньому порядку, передарував "свої" 25% на користь Андрія Ющенка, збільшивши його частку до 75%. Михайлюк оскаржила ці дії в суді. Після тривалих судових процесів, Вищий Господарський суд поставив остаточну крапку у справі, визнавши законним передачу Ющенку 25% компанії "Галицька марка".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору