Рівне:

Створення та просування сайтів

Переміг «Верес»

Спорт 11-лис, 2012, 13:139 prov 1 278
Перемогою команди «Верес» ДЮСШ м.Рівне над футболістами Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю завершилася фінальна гра чемпіонату області з футболу серед команд Дитячо-юнацької футбольної ліги сезону 2012 року.
Матч, який поставив крапку в змаганнях, відбувся 9 листопада на стадіоні, що розташований на вулиці Набережна у Рівному. Вихованці двох потужних спортивних шкіл області у віковій категорії 1996-1997 р.н. показали майстерність і наполегливість на шляху до перемоги.
Президент Дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненської області, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Микола Яцюк, підбиваючи підсумки чемпіонату, зазначив: «Наші юні футболісти показали, що спортивне майбутнє Рівненщини має сильний потенціал. Тому й надалі необхідно розвивати навчально-тренувальну базу, вдосконалювати виховну роботу у спортивних школах, дитячих клубах та інших навчальних закладах.»
Микола Яцюк як футболіст із досвідом побажав усім учасникам ігор нових спортивних успіхів та вручив переможцям перехідний Кубок та медалі чемпіонату.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору