Рівне:

Створення та просування сайтів

Аби привабити дівчат, курив марихуану

Рівненська область 26-лис, 2012, 11:529 prov 1 280
Нещодавно на території міста Острог та Острозького району розпочалися оперативно-профілактичні заходи щодо запобігання розповсюдження та вживання наркотичних засобів і психотропних речовин в навчальних закладах під умовною назвою «Генофонд». Співробітники міліції провели зустрічі із учнями навчальних закладів, щоб запобігти розповсюдженню наркоманії серед молоді.
Працівники СДІМ Острозького міськрайвідділу затримали 25-річного острожанина Андрія. Хлопець на території одного із навчальних закладів райцентру курив марихуану. Більше того, він навіть не намагався цього приховати.
Під час особистого огляду у парубка виявили та вилучили саморобний так званий бульбулятор та пакет речовини рослинного походження загальною вагою 40 грам.
Вилучене направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Крім того, Андрій був у стані алкогольного сп’яніння. Як встановили міліціонери, він ніде не навчається та не працює. Як пояснив сам хлопець, на територію навчального закладу він прийшов, аби познайомитися з дівчатами.
Як з’ясувалося пізніше, Андрій уже був судимий за незаконне поводження зі зброєю та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
– Нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частино 2 статті 316 (Незаконне публічне вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Тож за такий спосіб знайомства Андрієві «світить» позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору