Рівне:

Створення та просування сайтів

На рівненщині вилучають коноплі

Рівненська область 23-сер, 2010, 11:149 Lobanovskiy 1 206
Співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків(СБНОН) Дубенського МВ УМВС в Рівненській області, в рамках проведення операції «Мак-2010», було виявлено, задокументовано та вилучено близько 6 кг коноплі.
- Нещодавно до нас поступила оперативна інформація, що на території с. Верба Дубенського району на присадибній ділянці місцевої жительки незаконно вирощується посів коноплі. І дана інформація знайшла своє підтвердження, - розповідає начальник СБНОН Дубенського МВ Юрій Іващук.
19 серпня працівники міліції виїхали у село Верба. Під час огляду ділянки було виявлено незаконний посів конопель у кількості 25 рослин, які було вирвано та направлено на дослідження.
- В подальшому, з письмової згоди власниці маєтку, було здійснено огляд присадибної ділянки та житлових та підсобних приміщень. - розповідає Юрій Іващук. - Під час огляду на горищі підсобного приміщення виявили речовину рослинного походження зеленого кольору зовні схожу на наркотичний засіб канабіс.
За словами Юрія Іващука працівниками СБНОН було вилучено рослин канабісу загальною масою 5 кг 650 г. На разі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст.310 Кримінального Кодексу України “Посів або вирощування снотворного маку чи конопель”.


Про це Провінційці повідомили у ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору