Рівне:

Створення та просування сайтів

ІНОЗЕМНИЙ ГРОМАДЯНИН, ВИННИЙ У ДТП З П'ЯТЬМА ЗАГИБЛИМИ, ЗААРЕШТОВАНИЙ

Хмельницька область 09-січ, 2013, 17:099 prov 907

Утримання під вартою — такий запобіжний захід обрав Летичівськийрайонний суд, що на Хмельниччині, стосовно 51-річного іноземного водія вантажівки, яка стала причиною загибелі двох родин за кілька годин до новорічної ночі.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік села ТребухівціЛетичівського району Хмельницької області. Автомобіль «MAN» з причепом, завантажений мандаринами, виїхав на смугу зустрічного руху та буквально розчавив «RENAULT DUSTER», що їхав назустріч. У результаті аварії на місці події загинули дві родини з Черкаської області. Водій вантажівки залишився неушкодженим.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. Підозрюваного заарештовано, про що у встановленому законом порядку повідомлено відповідні дипломатичні установи, оскільки чоловік є громадянином іноземної держави.

Вантаж працівники митниці та МНС перевантажили, аби страхова компанія могла забезпечити його доставку до замовника. Розслідування триває.

 

 

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору