Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині водій покинув збитого

Рівненська область 10-січ, 2013, 15:529 prov 817

На Рівненщині таксист збив пішохода, а сам утік. 35-річний постраждалий від травм помер. Винуватця ж майже 12 годин шукали міліціянти.

Трагедія сталася в селі Діброві. У міліції кажуть: Олександр ішов дорогою, коли його збила невідома машина. 

Генадій Юрчук, перший заступник керівника УМВС у Рівненській області:

- Першочергово було встановлено орієнтовний автомобіль, який зник з місця події, не надавши необхідної допомоги. Це автомобіль Фольксваген білого кольору під керуванням жителя міста Кузнецовська. Працює таксистом. Було отримано інформацію, що на даному автомобілі була шашечка, яка на той час не горіла, але цього було достатньо, щоб встановити, кому належить.

Правоохоронці шукали водія машини всю ніч. Затримали вранці.

Андрій Катеринич, керівник Кузнецовського відділу ДАІ:

- В період з 20 години 07.01 до 8 години ранку 08.01.13. проводились профілактичні міроприємства. Даного громадянина було затримано та доставлено в Кузнецьвсокий відділ, проводяться слідчі дії.

Тепер автомобіль на штрафмайданчику. Його водій свідчить. Каже: втік з місця ДТП, бо злякався.

Юрій, підозрюваний:

- Я був у такому шоковому состоянії, що я не соображав, що я роблю. Вместо того, щоб того, щоб поїхати у Кузнецовськ, я поїхав в Володимирець даже.

Та попри переляк, кажуть у міліції, чоловік протягом усієї ночі таксував. Нині тривають експертизи. Вони мають з'ясувати, чи міг водій уникнути наїзду на пішохода. Крім того, водій відповідатиме і за те, що покинув людину в небезпеці.

Світлана Березнюк, Назар Мідриган, НТН.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору