Рівне:

Створення та просування сайтів

Лікар-вбивця намагався втекти від покарання

Кримінал 01-жов, 2009, 10:289 prov 1 029
Автопригода з фатальними наслідками поблизу села В’язової. За півсотні метрів від пішохідного переходу автомобіль збив людину. Швидкість була такою, що збитого чоловіка відкинуло на кількадесят метрів. Пізніше експерти встановили – загиблий переходив дорогу напідпитку. Водій діяв швидко – відтягнув збитого на узбіччя, сів в авто та й чкурнув.
Олександр Литвин, заступник керівника Жовківського РВ міліції: ”Автомобіль з місця події скрився, але залишилися осколки: кусочки бампера, фари автомобіля і по даних осколках ми встановили, що даний автомобіль – це Тойота Прадо».
Розпочалися пошуки. За три дні міліціянти оглянули майже триста позашляховиків моделі ”Тойота Прадо», зареєстрованих на Львівщині. Проте жоден з них не мав характерних для зіткнення пошкоджень кузова.
Ярослав Ковальчук, інспектор УДАІ у Львівській області: ”І коли залишилося декілька автомобілів довший час не могли з‘ясувати місце знаходження одного з автомобілів. Власник кожного разу відмовлявся зустрітися, вдома його не було, пояснював, що транспортним засобом він не користується, а користується його син, який проживає в Івано-Франківській області. Залишив контактні телефони, але показати телефони ні він не зміг і телефон сина не відповідав».
Пізніше з‘ясували – розшукуваний відвіз своє авто аж на Івано-Франківщину, де в майстерні над пошкодженнями залізного коня вже працювали ремонтники. Коли затримували утікача, він вже пакував валізи.
Ярослав Ковальчук, інспектор УДАІ у Львівській області: ”Шляхом оперативно-пошукових заходів було затримано того громадянина. Машина в якій його було затримано в нього вже були речі спаковані, видно людина збиралася вже кудись втікати».
Чоловік, який до речі працює лікарем, не заперечував своєї вини і розповів свою версію того, що сталося тієї ночі.
Олександр Литвин, заступник керівника Жовківського РВ міліції: ”Він зараз зізнався, що він втік, що зробив такий вчинок… каже шоковий стан, за це він буде ясно, що покараний однозначно».
Підозрюваний переконує – коли тікав, збита ним людина була вже мертвою. Якщо ж він залишив нещасного помирати, це значно ускладнить його становище. Утім, усі крапки над ”І» розставить слідство.
Уляна Сенько, Юрій Котоус,
Львівська область, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору