Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині водій збив дівчинку на пішоході і втік

Івано-Франківська область 05-лис, 2009, 15:529 Lobanovskiy 1 081
4 листопада у Івано-Франківську перехожі повідомили в міськвідділ міліції про те, що по вулиці Мазепи у результаті дорожньо-транспортної пригоди травмовано 12-річну дівчинку, яка переходила проїжджу частину дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Водій, який збив дівча, з місця пригоди втік. Але очевидці ДТП детально описали чорну іномарку, якою було скоєно наїзд на пішохода.
Про це повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Правоохоронці проведеними оперативно-розшуковими заходами за “гарячими слідами” встановили причетність до дорожньо-транспортної пригоди та затримали 28-річного мешканця Рогатинського району. Водій вже “відмітив” своє авто на арештмайданчику в липні цього року, коли керував машиною в нетверезому стані. Ще тоді правоохоронці з’ясували, що фактично власник автомобілю проживає у Івано-Франківську, а не у вказаному в реєстрації транспортного засобу селі на Рогатинщині.
Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки вирішив переховуватись вдома, а свій автомобіль заховав у гаражі. Однак правоохоронцям вдалося його знайти. На автівці після ДТП залишилися неспростовні докази нещодавної аварії – розбите лобове скло. Наразі перспективи у водія не зовсім приємні: достатньо того, що він скоїв наїзд на пішохода, так ще й залишив дівчинку лежати на дорозі з загрозою для її здоров’я та життя.
На сьогодні 12-річна мешканка Івано-Франківська перебуває в лікарні з діагнозом забій м’яких тканин поперекової ділянки та китиць. Автомобіль вже вдруге перебуває на арештмайданчику. Щодо водія вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору