Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖИТОМИРСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ РОЗШУКАЛИ У СТОЛИЦІ ЗНИКЛОГО РАЗОМ З МАМОЮ ДВОРІЧНОГО ХЛОПЧИКА

Житомирська область 11-січ, 2013, 10:449 prov 923

Про зникнення 24-річної жительки міста Малина, що на Житомирщині, до міліції повідомила її мати. Тривога посилювалася і через те, що молода жінка пішла з дому не сама, а прихопила свого дворічного сина. Куди вирушила з дитиною на руках, рідним було невідомо.

Таке тривожне повідомлення надійшло доМалинськогоміськвідділу міліції надвечір, коли з прогулянки з дитиною молода мати додому не повернулася. За словами заявниці, її донька часто лишала домівку і вирушала світ за очі, оскільки страждає на психічне захворювання й офіційно перебуває на відповідному лікарському обліку. За декілька днів поверталася і все, нібито, було добре. Однак, цього разу жінка забрала із собою свого дворічного сина, тому зволікати не можна було.

Працівники міліції терміново склали орієнтування за прикметами зниклих безвісти 24-річної матері та її 2-річного сина. Обох їх було оголошено в розшук, а інформацію надіслано до усіх райвідділів міліції Житомирщини та до сусідніх областей. У самому Малині правоохоронці перевіряли усі місця можливого перебування розшукуваних, опитували працівників закладів торгівлі та водіїв пасажирського транспорту, які могли бачити та запам’ятати жінку з малолітньою дитиною.

Подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисневбивство) Кримінального кодексу України.

– За наявною у нас інформацією, розшукувана жінка могла виїхати до Київської області, - говорить начальникМалинськогоМВУМВСУкраїни в Житомирській області Михайло Старовойт. – Рідні засвідчили, що саме туди під час своїх короткотривалих подорожей вона й вирушала, мотивуючи необхідність своїх мандрівок вирішенням уявних нагальних проблем.

Відтак для найшвидшого встановлення місцеперебування розшукуваних або ж будь-яких відомостей про них житомирські правоохоронці звернулися за допомогою до київських колег. Врешті пізнього вечора 7 січня маму із маленьким хлопчиком виявили на столичному залізничному вокзалі. Жінка збиралася мандрувати й далі. За її словами, усі ці декілька днів вона з сином перебувала в Києві. Де саме і в яких умовах, ще належить з’ясувати правоохоронцям.

Наразі матір з дитиною доставлено до рідного Малина, де їх було направлено на обстеження до медичного закладу, щоб визначити, чи не нашкодила мандрівка здоров’ю обох.

Аби в подальшому не допустити подібних випадків і зважаючи на психічну хворобу молодої матері, міліціонери рекомендували посилити контроль за її поведінкою і лікарю, під наглядом якого вона перебуває, і безпосередньо рідним, під дахом яких вона мешкає разом із сином.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору