Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонери знайшли батьків дворічного малюка, який мандрував вулицею у кімнатних тапочках

Рівненська область 04-гру, 2012, 15:479 prov 1 008
Днями група патрульних міліціонерів на вулиці Шевченка у Рівновиявили хлопченя віком трьох-чотирьох років, який жваво грався надворі в піжамі та тапках без нагляду батьків. Про такого самостійного хлопчину правоохоронців повідомила 46-річнаперехожа.
Сама матір дворічного Данилка згодом розповіла, що коли в обід вона з сином лягла спати, заснули обоє. Однак, та і не думала, що її спритному синочку прийде в голову така ідея з прогулянкою. Прокинулася 33-річна мати від дзвінка з міліції. Вже в міському відділі вона розповіла, що її малюк досить розвинений для свого дворічного віку: метушливий, спритний, ініціативний та безконтрольний. За той час, який хлопчик провів з правоохоронцями, він підтвердив слова своєї матері, ні хвилини спочинку – дзиґою кружляв, намагаючись звернути на себе увагу.
— На матір міліціонери вже склали протокол за статтею 184 (невиконання батьками, або особами, які їх заміняють, батьківських обов`язків щодо виховання своїх дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, — розповіла начальник кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міського відділу міліції Олена Кравчук.
Її долю щодо обмеження попередженням чи сплати штрафу вирішить міський суд Рівного. Наразі спритний Данилко знаходиться вже вдома під пильним наглядом матері.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору