Рівне:

Створення та просування сайтів

Жінка померла, бо вела аморальний спосіб життя

Рівненська область 09-лис, 2012, 14:189 prov 1 160
До чергової частини Дубенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання померла 24–річна Анжела, жителька міста Дубно. На місці правоохоронцям розкрилась жахлива картина трагедії життя молодої жінки.
За висновком судово-медичної експертизи смерть наступила внаслідок інтоксикації легень, так як вона довгий час хворіла на туберкульоз та СНІД. Пізніше працівники міліції встановили, що жінка вела аморальний спосіб життя – ніде не працювала, була наркозалежною, неодноразово затримувалась в СІЗО міста Рівне за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Трагедія ще й в тому, що Анжела сама виховувала свого малолітнього сина, але належної уваги йому не приділяла. Упродовж тривалого часу жінка не виконувала своїх материнських обов’язків, за що раніше була засуджена за частиною 1 статті 166 (злісне невиконання батьками встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України й відбувала позбавлення волі з іспитовим терміном. З того часу її шестирічний хлопчик усиновлений іншою родиною.
Молоду жінку у розквіті сил вже не повернути, а тому єдине про що варто молити Бога, аби хлопчик виріс в любові та добрі й обрав шлях добропорядності, а оточуючі його люди не були байдужими до його долі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору