Рівне:

Створення та просування сайтів

За крадіжку велосипеда — сто годин громадських робіт

Рівненська область 06-лют, 2013, 19:099 prov 676
У червні минулого року в селі Степангород Володимирецького району міліціонери затримали 17-річного юнака, який підозрювався у скоєнні крадіжки велосипеда. Під час розслідування кримінальної справи стали відомі усі обставини цього злочину.
Того дня Петро, гостюючи в рідні у селі Озеро, зустрів знайомих, з якими вирішив провести час у місцевому кафе. Однак відпочинок не склався — на ґрунті випитого спиртного парубок посварився з дружиною, а тому вирішив повертатись додому самостійно. А оскільки шлях був не близький — майже 17 кілометрів, — то хлопець вирішив подолати його за допомогою велосипеда, що стояв поруч з розважальним закладом. Переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, він осідлав двоколісного і поїхав додому.
Продавець кафе зникнення велосипеда помітила уже в кінці робочого дня та звернулася до дільничного інспектора міліції Андрія Луковця. Правоохоронець уже за два дні завітав з колегами до помешкання підозрюваного. Як виявилось, спритний хлопчина встиг навіть перефарбувати велосипед і сховати його у родичів, що мешкали у сусідньому селі.
Нещодавно Володимирецький районний суд завершив розгляд кримінальної справи за фактом крадіжки та зобов’язав хлопця відпрацювати сто годин громадських робіт. Тож робота на користь громади має допомогти парубку виправитись і застерегти його від необдуманих вчинків у подальшому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору