Рівне:

Створення та просування сайтів

Двоє підлітків тричі обікрали пенсіонерку

Рівненська область 06-лют, 2013, 19:109 prov 548
Аби трохи підзаробити, двоє жителів м. Острог, 17-річний Ярослав* та 27-річний Микола*, зважилися на крадіжку. Дочекавшись ночі, друзі проникли до помешкання місцевої жительки, 77-річної Галини*. Там за допомогою шматка арматури вони зірвали навісні замки у підсобних приміщеннях та викрали металеві вироби.
Наступного дня завбачливі дільці продали крадене на металобрухт, за це хлопці отримали 160 гривень, які поділили порівну та витратили на продукти харчування. Однак, ані обережність, з якою діяли друзі, ані швидкий збут краденого не допомогли їм уникнути відповідальності.
Як виявилося пізніше, свою жертву хлопці обирали не випадково. У листопаді минулого року Ярослав самотужки викрав алюмінієві вироби з господарства Галини. А вже у грудні він повернувся сюди разом зі своїм другом. Тоді хлопці збагатилися на 140 гривень. Однак третя крадіжка виявилася для злодіїв останньою.
– Проти зловмисників міліціонери проводять досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Тож за такий підзаробіток хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

(* Імена змінені з етичних міркувань)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору