Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині чоловік вбив дружину на грунті ревнощів

Рівненська область 14-лют, 2013, 11:489 prov 663
Тривожне повідомлення надійшло 13 лютого до чергової частини Березнівського районного відділу міліції. У ньому йшлося, що 36-річний житель Березного позбавив життя свою дружину. Знаряддям для вбивства став пояс від халату. Уже при виїзді на місце події, правоохоронці на порозі райвідділу міліції зустріли чоловіка, який прийшов аби зізнатися у вчиненому.
Вадим та Людмила одружилися шість років тому, однак спільне життя ніяк не складалося, оскільки обоє любили заглянути до чарки. Чоловік часто скаржився, що дружина йому зраджує. Тому можливо між подружжям виникали суперечки та бійки. Минулого року подружжя за неналежну увагу до виховання двох діточок було позбавлено батьківських обов’язків. За їх виховання взялася бабуся. І якщо Вадим навідувався до дітей, то рідна матір життям кровиночок не цікавилася зовсім.
13 лютого в другій половині дня між подружжям виникла сварка на ґрунті ревнощів, яка і стала для Людмили останньою в житті. В ході суперечки чоловік на кинув на шию дружини пояс від халата та задушив її. Після чого про дану подію повідомив батьків, а потів пішов до міліції.
— Причина смерті 34–річної березнівчанки — механічна асфіксія внаслідок здавлення шиї, — коментує начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній. — Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії чоловіка кваліфікуються за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України. На даний час він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Березнівського районного відділу міліції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору