Рівне:

Створення та просування сайтів

У турнірі з волейболу між миротворцями Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго перемогла “дружба”

Спорт 25-лют, 2013, 13:349 prov 1 251
У столиці Північного Ківу, місті Гома, відбувся турнір з волейболу між українською та уругвайською командами миротворчих контингентів Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго. Спортивний захід відбувся з ініціативи командування 18-го окремого вертолітного загону ЗС України та був приурочений Дню захисника Вітчизни.

У турнірі з волейболу між миротворцями Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго перемогла “дружба”


Перша спортивна зустріч відбулась на території українського контингенту. На початку гри капітани команд представили гравців своїм суперникам. Дві команди, в кожній з яких по 6 гравців різних категорій військовослужбовців, від солдата до полковника, представляючи імідж своєї країни викладались “на всі сто”. Для забезпечення чесності і справедливості під час ігор в якості суддів виступали представники, як української, так і уругвайської сторін. Гра була цікавою, адже кожен забитий чи пропущений гол супроводжувався шквалом емоцій вболівальників з національними прапорами, кількість яких з обох сторін склала більше сотні осіб.
Друга зустріч з волейболу проводилась через місяць вже на території уругвайського підрозділу “Дельта”. Таке рішення було прийнято для того, щоб команди мали час на підготовку.
Цікаво, що волейбольні майданчики, в обох таборах були підготовлені силами військовослужбовців контингентів за стандартами міжнародних правил з визначеними розмірами та висотою сітки.
Як зазначив капітан української команди з волейболу підполковник Віталій Павельчук гра у волейбол завжди була візитівкою українських вертолітників. Незважаючи на те, що наша команда була кращою цього разу з рештою перемогла дружба.
– Такі заходи згуртовують військові колективи, створюють у особового складу святковий настрій, – зауважив підполковник Віталій Павельчук. – Ми і надалі плануємо запрошувати на спортивні зустрічі представників інших миротворчих підрозділів у цьому регіоні.
За підсумками двох зустрічей перемогли українці з рахунком ігор “чотири-один” та “три-два”. На завершення турніру командири обох підрозділів Місії ООН у Демократичній Республіці Конго обмінялись сувенірами з символікою своїх Збройних сил та провели групові фотографування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору