Рівне:

Створення та просування сайтів

«По обновки», або як мати загубила дитину

Рівненська область 13-чер, 2013, 13:359 prov 1 122
Менш ніж за годину рівненські правоохоронці повернули дитину матері. Дівчинка загубилася на одному з ринків обласного центру.
Жителька Рівненського району 34-річна Інна разом з доньками поїхала в місто купити спортивні костюми. По дорозі до обласного центру зустріла подругу, котра везла продавати полуницю. На пропозицію товаришки допомогти в торгівлі охоче погодилася. Продаж ягід пройшов вдало, тому жіночки вирішили відсвяткувати. Випивши не одну чарчину, мама разом з дітьми попрямувала до ринку купити обіцяні обновки. Але на ринку дев’ятирічна Тетяна загубилася.
— На продовольчому ринку моя донька Таня захотіла пиріжок, я дала їй 20 гривень. І вона пішла, однак не повернулася, — говорить мама Інна.
У цей же час, коли Тетянка блукала ринком, мати усвідомила, що загубила її. Жінка одразу пішла у Рівненський міський відділ міліції.
— До нас звернулася жінка та повідомила, що зникла її дитина. Заявниця була у нетверезому стані, — повідомив Руслан Мельник, начальник Рівненського міського відділу. — Майже одночасно з цим нам повідомили з магазину, що у них знаходиться дитина, яка загубилася. Одразу стало зрозуміло, що це дівчинка нашої заявниці. Жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог частини 1 статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чинним законодавством передбачено покарання у вигляді попередження чи штрафу від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, — констатує Руслан Мельник.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору